eddi

Gebruik uw energie-overschot en bespaar!

geld besparen

Niet exporteren, maar gebruiken en geld besparen

Haal eddi in huis en profiteer optimaal van de 100% groene stroom die wordt opgewekt door uw PV- of windenergie-installatie.

Door het vermogen terug te leiden naar uw verwarmingssystemen, in plaats van te exporteren naar het netwerk, maakt de intelligente eddi uw investering in energieopwekking efficiënter.

Bewaak de opbrengst

Uw eddi-pakket bevat een netstroomsensor, ook wel een CT-klem (stroomtransformator) genoemd, die uw stroomopwekking bewaakt en het overschot naar uw verwarmingsapparaten leidt. eddi registreert alle energiebesparingsgegevens om het gebruik te optimaliseren en continu te kunnen besparen.

Voor uw gemoedsrust is er ook een intelligente aanpassing voor de daluren met overbelastings- en kortsluitbeveiliging. Of kies voor een draadloze installatie door te combineren met harvi, eddi voldoet hiermee volledig aan de wereldwijde normen voor elektriciteitsnetwerken en wordt geleverd met een garantie van 3 jaar.

Voor elkaar gemaakt

Koppel met gemak alle myenergi apparaten en bepaal zelf de in- en uitgaande stroom met de myenergi hub & app.

bewaar voor later

Wat maakt eddy uniek?

Vang de zon

eddi onderbreekt de stroom van overtollige geproduceerde energie die wordt teruggevoerd naar het net en optimaliseert het gebruik ervan door de energie om te leiden naar verwarmingsapparaten

Clock

Gebruik timers

Op bepaalde uren zijn de energietarieven aanzienlijk goedkoper. Met eddi kunt u de ingebouwde programmeerbare boost-timers gebruiken om ervoor te zorgen dat u het meeste uit uw PV haalt!

Bewaar voor later

Eddi is ook te combineren met apparaten voor energieopslag, zoals een batterijwand. Dus als u het overschot niet meteen nodig heeft, kunt u het omleiden naar uw opslagapparaat voor later gebruik.

Webinar

Toegang op afstand

De myenergi-app & hub geven je overal ter wereld toegang tot je apparaten! Met gebruik van heldere grafieken kunt u uw import- / exportinformatie allemaal op één plek volgen.

3 jaar garantie

Naast ons uitstekende technische serviceteam om al uw vragen te beantwoorden, wordt eddi geleverd met 3 jaar garantie. Zodra uw myenergi eddi is geïnstalleerd, dient u uw individuele producten te registreren om optimaal te profiteren van de 3 jaar garantie.