ZAPPI

Laad uw auto slimmer en groener

gemakkelijk in gebruik

De eerste EV lader ter wereld die werkt met je zonnepanelen

zappi is een slimme EV lader met een verschil. Het werkt niet alleen als een standaard EV lader, maar het heeft ook optionele laadprogramma’s om gebruik te maken van 100% GROENE energie van uw zelf-opgewekte zonne- of windenergie.  Naast het verhogen van uw rendement op investering in zonnepanelen en een electrische auto is zappi makkelijk te installeren en gebruiksvriendelijk.

Als eerste EV lader in zijn soort heeft ons innovatieteam zorgvuldig vormgegeven aan kenmerken en functies die u de volledige controle bieden over uw electrisch laden ervaring. Gekoppeld met de myenergi app kunt u timers zetten om de meest voordelige laadtarieven te gebruiken, de boostfunctie aan te zetten, uw apparaten te beheren en nog veel meer!

Deze manier van toekomstbestendig en intelligent laden is bedacht, ontwikkelt, geëvolueerd en gemaakt door ons zelf in Groot-Brittanië.

the sun doctor

Geen zonnepanelen geen probleem

Ook als u geen PV systeem heeft kan zappi direct vanuit het netwerk laden. U kunt later altijd uw zonne- of wind systeem toevoegen.

the sun doctor

Drie laadmodi

Wat maakt zappi uniek ...?

Stel timers in

Op bepaalde uren zijn energietarieven aanzienlijk goedkoper. Met zappi kun je de optie ‘boost timer’ gebruiken om te beginnen met opladen tijdens deze voordelige uren. Het is een kostenbesparende laadwekker voor uw EV!

Geen aardpen

zappi is de enige EV-oplader met ingebouwde PEN-fouttechnologie, de veiligste keus als het gaat om electrisch laden. Aardpennen zijn hierdoor overbodig, dus geen extra kosten & een gemakkelijke installatie.

PV laden

zappi werkt in harmonie met uw zon-PV of windturbine, wat betekent dat u uw auto gratis kunt opladen met groene stroom. Als je thuis geen duurzame energiebron hebt, werkt zappi net als elke andere oplader in ‘snellaadmodus’.

Toegang op afstand

De myenergi app & hub geven u overal ter wereld toegang tot uw apparaten! Met heldere grafieken kunt u uw import- / exportinformatie allemaal op één plek volgen

Pincode beveiliging

Dit slimme oplaadpunt voor elektrische auto’s heeft een beveiligingsfunctie met 5-cijferige pincode geïntegreerd, mocht u dat willen gebruiken. Het voorkomt dat mensen uw instellingen wijzigen of uw EV-lader gebruiken zonder toestemming

Groter, beter en groener

Al hun verpakkingen worden gerecycled en zijn recyclebaar. Ze proberen zo min mogelijk plastic te gebruiken. Ze kijken naar elk onderdeel van hun bedrijf om het groter, beter en groener te maken en het is erg indrukwekkend.

Charley Boorman
TV Presentator

Zappi

3 jaar garantie

Naast ons uitstekende serviceteam om al uw vragen te beantwoorden, wordt zappi ook geleverd met een garantie van 3 jaar. Zodra uw myenergi zappi is geïnstalleerd, registreert u de individuele producten om optimaal te profiteren van de 3 jaar garantie voor ononderbroken opladen van uw EV.