harvi

Geen batterijen, geen bedrading, gewoon slim en intelligent

Zeg vaarwel tegen batterijen

Een slim apparaatje

harvi is een slim apparaatje dat het mogelijk maakt om zappi en eddi te installeren zonder een bedrade CT-klem. harvi is een zelfvoedende draadloze sensor, een onmisbaar onderdeel van het installatieproces dat tijd én geld bespaart.

Geen onooglijke bedrading, geen compromis in het interieur. harvi installeert de myenergi producten zonder bedrade CT-klem.

harvi

Geen stroom nodig

harvi installeert de myenergi producten zonder bedrade stroomtransformator (CT); in plaats daarvan zit de CT-klem direct aangesloten op de harvi.

Er is geen stroombron nodig voor harvi – de energie wordt geoogst en gebruikt om het meetsignaal naar de zappi of eddi te sturen.

harvi voldoet volledig aan de wereldwijde normen voor elektriciteitsnetten en wordt geleverd met een garantie van 3 jaar.

Perfecte combinatie

Koppel met het grootste gemak al uw myenergi-apparaten, ga draadloos met harvi en beheer de energiestroom in uw huis met de myenergi-hub & app.

harvi
Zeg vaarwel tegen batterijen

Maak meer gebruik van de zon

Geen batterijen of elektrische bedrading

Met harvi kan uw eddi worden geïnstalleerd zonder een spoor van draden door het huis. Zo kan energie opwekken ook op een esthetisch aantrekkelijke manie

Nauwkeurige metingen

harvi biedt configureerbare meetfuncties voor netwerk / generatie / opslag en levert snelle en nauwkeurige metingen

Betrouwbare toegang op afstand

Toegang tot uw apparaten van waar ook ter wereld met de myenergi-app & hub! Volg uw import- en exportinformatie via helder vormgegeven grafieken op één handige plek.