hub

Connect up, charge smart!

snel en betrouwbaar

Blijf verbonden

Een snelle en betrouwbare internetverbinding met uw andere myenergi-apparaten. hub en de app werken samen om uw producten overal ter wereld op afstand te bedienen en te bewaken!

Met hub kunt u firmware-updates uitvoeren om uw myenergi-producten uitgerust te houden met de nieuwste functies in deze snel evoluerende branche. In Groot-Brittanië is hub ook vereist voor zappi OLEV-goedkeuring.

Wat doet hub

  • Bedien & bewaak uw myenergi-apparaten vanaf uw mobiel en desktop
  • Gebruik daluurtarieven en laad altijd voor het goedkoopste tarief met een myaccount login
  • Toegang tot de nieuwste firmware updates
  • Status LEDs – laten zien of er energie wordt omgeleid naar uw myenergi producten
  • Zal inde nabije toekomst flexibele tarieven ondersteunen
  • De ethernet kabel wordt meegeleverd
  • Het netsnoer wordt meegeleverd
  • In Groot-Brittanië is hub vereist voor de zappi OLEV goedkeuring
hub
the sun doctor

Perfecte combinatie

Beheer en bekijk uw myenergi-apparaten op afstand met de app. Vooraf ingestelde verwarming en warm water op je eddi en de oplaadmodi op je zappi. Bekijk live de gegevens van je energiestromen, verbruik, opwekking en omgeleide energie. Plan een daltarief laadsessie en stel laadparameters in, waarbij uw zappi-oplader automatisch de goedkoopste elektriciteitstarieven herkent, zodat u altijd met het goedkoopste tarief laadt.

Goed ontworpen, slimme producten

Erg blij met de myenergi-producten. zappi, harvi, CT-klemm en hub zijn goed ontworpen, slimme producten. De app is intuïtief in te stellen en eenmaal ingesteld werkt deze naadloos samen met de units. Het belangrijkste is echter dat myenergi nuttig is en voortdurend hun producten, firmware, app en interface verbetert.

L Morris – TrustPilot, maart 2020

hub
hub

3 jaar garantie

Naast een uitstekend serviceteam voor al uw vragen en technische ondersteuning, wordt hub geleverd met 3 jaar garantie. Zodra uw myenergi-hub is geïnstalleerd, registreert u uw individuele producten en profiteert u van 3 jaar garantie.